Pentru programari si rezervare loc in tabara: 0742.515.754
0756.191.662

Andreea Manoila - Frumos si Sanatos

Sedintele cu dna. doctor m-au ajutat foarte mult. M-au facut sa-mi dau seama de ceea ce este cu adevarat constructiv si m-a ajutat sa invat sa ma descopar.

Sedintele cu dna. doctor Iulian m-au ajutat foarte mult. M-au facut sa-mi dau seama de ceea ce este cu adevarat constructiv si m-a ajutat sa invat sa ma descopar. De asemenea, datorita orelor petrecute cu dna. doctor Iulian am invatat sa-mi rezolv problemele mele personale si sa trec peste ele sau peste orice fel de neintelegeri. Dupa mai multe sedinte am constatat o schmbare radicala a relatiei mele cu parintii mei care nu era tocmai buna pana sa merg la aceste sedinte. In cadrul sedintelor, cel mai mult mi-a placut acel joc cu cartile care consta in a-ti pune o intrebare si dupa ce tragi o carte sa explici ce reflecta imaginea de pe carte pentru tine si apoi sa dezvolti subiectul. Astfel, iti puteai gasi propriul raspuns la intrebare, un luru foarte ajutator pentru oricine.
Datorita acestui joc am gasit raspunsul multor intrebari legate de mine si de propria viata.
Sedintele de nutritie au fost foarte constructive. Inainte sa merg la aceste sedinte de nutritie tinute de dna. doctor Iulian aveam un mod de a ma mentine total incorect. Aceste sedinte mi-au fost de mare ajutor deoarece am invatat modul in care este corect si sanatos sa ma hranesc si ce ar trebui sa contina o alimentatie sanatoasa.
Sedintele cu dna. doctor Iulian Anamaria mi-au fost de ajutor si datorita acestora am invatat multe lucruri constructive.