Pentru programari si rezervare loc in tabara: 0742.515.754
0756.191.662

Contact

Soluţiile pentru o viaţă sănătoasă sunt pe cât de simple

Deoarece felul în care am fost invătaţi sau ne-am obişnuit să trăim, influenţează în mod covârşitor starea noastră de sănătate – adica starea de bine psihic şi fizic – suntem indreptăţiţi să afirmăm că cele două concepte şi anume de viaţă sănătoasă şi de alimentaţie corecta sunt congruente.

Soluţiile pentru o viaţă sănătoasă sunt pe cât de simple, pe atât de accesibile; astfel, pentru a ne menţine sănătatea în mod natural avem nevoie de: o dieta adecvata nevoilor personale, un bun management al stresului si miscare, de orice fel.
Daca pentru tine sau copilul tau lucrurile nu par deloc simple, cere ajutorul unui specialist, dar alege-l atent, doar pe acela care ti se potriveste!

TARIFE CABINET:

  • Sedinta nutritie (45 min) – 200 lei
  • Sedinta consiliere psihologica/psihoterapie (50 min) – 150 lei

INFORMATII SI PROGRAMARI:

N.B.!  Anularea primei programari la Dna Dr. Anamaria Iulian atrage dupa sine refuzul unei programari ulterioare. Aceeasi consecinta o vor avea si anularile programarilor cu mai putin de 24 ore inainte. Multumim pentru intelegere!

ADRESA: Str. Mihai Eminescu nr. 246, Sector 2, Bucuresti,Cod 020078
REPERE: Cabinetul este situat foarte aproape de Ambasada Indiei, cu intrare din Calea Mosilor.
Venind dinspre Piata Obor, faceti drepta la prima mare intersectie, cu urmatoarele puncte de reper: Pizza Hut, fantana arteziana, farmacia Plafar, Mega Image si mai mergeti aproximativ 100 de metri.

Contact:

Laura Iordache – Specialist relatii publice
+40.742.515.754

Elena Dancescu – Asistent medical principal
+40.724.740.934