Pentru programari si rezervare loc in tabara: 0742.515.754

Inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni
By Dr. Anamaria Iulian,
Martie 31, 2015
Inghetata de capsuni
Un desert delicios, bogat in vitamine, care va oferi energie copilului tau si-l va proteja de “racelile” de sezon.
Ingrediente pentru 1 litru:
– 500g capsuni proaspete plus alte cateva bucati pentru ornat
– 2 linguri sirop de agave
– 500 ml lapte de migdale
– un avocado copt
– frunze de menta pentru ornat

Instructiuni:

1. Puneti capsunile in robotul de bucatarie sau in blender si faceti-le pasta. Adaugati siropul de agave, laptele de migdale si avocado fara sambure si amestecati inca 30 de secunde.
2. Turnati compozitia in aparatul de inghetata si lasati-o la inghetat 20 sau 30 de minute.
3. Puneti inghetata in vase de sticla si ornati cu fructe proaspete si frunze de menta.

N.B.! Daca nu doriti inghetata, puteti adauga la intreaga compozitie 200 de grame de urda si veti obtine o crema de capsuni.

Pofta buna, dragilor!