Pentru programari si rezervare loc in tabara: 0742.515.754

Sufleu de broccoli

sufleu de conopida si broccoli

INGREDIENTE:

  • 300 g broccoli
  • 350 g ciuperci
  • 2 oua
  • 200 g urda
  • 4 linguri smantana degresata
  • sare, piper, usturoi
  • rozmarin

MOD DE PREPARARE:

Se fierbe broccoli circa 4 minute in apa clocotita, iar ciupercile, taiate cubulete, se trag la tigaie cu putin ulei de masline. Intr-un bol amestecam ciupercile cu broccoli rupt buchetele mici, cu galbenusurile oualor, jumatate din urda si condimente. Adaugam smantana si amestecam bine.

Albusurile se bat spuma si apoi se incorporeaza usor, cu lingura, in compozitia de broccoli. Adaugam apoi totul intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Coacem la foc mediu (180 grade C), circa 30 minute.

In momentul servirii, adaugam deasupra si cealalta jumatate din urda.

Pofta buna, dragilor!