Pentru programari si rezervare loc in tabara: 0742.515.754
0756.191.662

Workshop Mama-Copil

DSC_0698

Workshop/ week-end  pentru mama si copil

8 locuri pentru un work-shop de nutritie si dezvoltare personala pe relatia mama-copil;      

 
Copilul tau are probleme de greutate? Sau este normoponderal, dar prefera dulciurile si nu mananca deloc legume?

Te numeri printre mamele care vor sa-si invete copilul ce inseamna o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos, dar demersurile tale nu sunt incununate intotdeauna de succes? Ai vrea sa schimbi ceva in relatia cu copilul tau si simti ca ai nevoie de ajutor? Simti ca nu ai niciodata destul timp pentru copilul tau, motiv pentru care sentimentele de vinovatie te acapareaza si-ti soptesc ca nu esti o mama destul de buna?

Un week-end la Bran, alaturi de copilul tau, cu alimentatie detoxifianta, special conceputa pentru voi – impreuna cu specialisti care nu-ti vor propune solutii minune, dar iti vor pune la dispozitie numeroase instrumente si o strategie simpla, concreta pentru a-ti demara noul tau stil de viata sanatos – ar putea fi raspunsul.
Sa mananci bine, sa-ti adaptezi alimentatia la propriile gusturi, la propriul metabolism, dar si la ritmul de viata si emotiile personale nu este ceva ce se poate inventa… Asa ceva se invata, iar bunele obiceiuri alimentare se mentin cu… antrenament zilnic pentru a fi sanatos, normoponderal, plin de energie si de buna-dispozitie, cu chef de viata si o atitudine pro-activa.

Orele de nutritie te vor invata atat pe tine cat si pe copilul tau, printr-o modalitate usoara si creativa, ca pentru a fi sanatos trebuie sa mananci, dar nu oricum, oricat, oriunde sau oricand si ca pentru a descoperi placerea reusitei trebuie sa-ti modifici de o maniera definitiva, comportamentul alimentar.

DSC_0716Orele de dezvoltare personala si cele de relaxare si educatie pro-activa iti vor dezvalui ce anume te motiveaza in comportamentele tale, ce te frustreaza si te priveaza de lucrurile pe care le iubesti, cum anume ajuta sau te blocheaza propria ta feminitate in relatie cu propriul copil, in ce fel ti-a schimbat maternitatea stilul de viata si conceptia despre relatii, familie, prietenie si cotidian.

Astazi un stil de viata sanatos, avand ca repere miscarea, consideratiile dietetice si aspectele emotionale ale unui comportament alimentar corect nutritional, revine in prim plan, facandu-si loc pe lista de prioritati a oricarei familii moderne.

Sa fim mai putin obositi, sa ne simtim bine in pielea noastra, sa ne alimentam corect, sa avem mai multa buna-dispozitie, sa putem comunica mai eficient cu copiii nostri, sa avem o viata de familie satisfacatoare, iata motivatiile pe care le intalnesc din ce in ce mai des in cabinetul meu si de aici ratiunea prezentei unui astfel de work-shop pentru mama si copil, de data aceasta impreuna, intr-un week-end care sa-i invete in primul rand despre puterea extraordinara a unei relatii reusite.

N.B.! Pentru noi ca si trainerii acestui workshop, acesta a fost week-end-ul in care incercand sa-i invatam pe altii, am ajuns sa aflam multe lucruri despre noi.
A fost un privilegiu si o placere in acelasi timp sa lucram cu mame atat de determinate sa-si cunoasca copiii mai bine, sa comunice corect cu acestia, sa-i ajute sa se hraneasca sanatos si in acelasi timp o reala bucurie sa ne jucam serios cu niste copii talentati si cu simtul umorului, pur si simplu …minunati!.:))

x x2 x3 x4